Support Contact

Antivirus

Antivirus op werkplekken en server is essentieel

Onze Antivirus werkt middels een softwareprogramma die computervirussen tracht te identificeren, tegen te houden en belangrijker nog; te verwijderen. Deze antivirus software kunnen wij installeren en beheren middels ons Watchdog systeembeheer. Zo kunnen wij alle devices die wij voor u beheren ook meteen koppelen aan het antivirus software. De software beschikt over een zogenaamde black list. In deze ‘black list’ worden alle gegevens van virussen geplaatst. Aan de hand van dit soort lijsten kunnen vervolgens virussen worden opgespoord en verwijderd, vóórdat ze uw werkplek besmetten.

Wat komt er kijken bij het implementeren van Antivirus?

Wat komt er precies kijken bij het implementeren van Antivirus binnen uw organisatie? En waarom is het een goed idee dat u dit uitbesteedt aan je systeembeheerder?:

  • Expertise: De medewerkers van LanSolutions beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring om de beste antivirusoplossingen te selecteren, implementeren en beheren.
  • Proactieve Monitoring: Wij kunnen continu systemen monitoren op bedreigingen, waardoor snel en efficiënt kan worden gereageerd op incidenten.
  • Updates en Patching: Professionals zorgen ervoor dat antivirussoftware altijd up-to-date is met de nieuwste virusdefinities en beveiligingspatches, wat cruciaal is voor bescherming tegen nieuwe bedreigingen.
  • Maatwerkoplossingen: Wij kunnen antivirusoplossingen afstemmen op de specifieke behoeften en risico’s van jouw organisatie.
  • Kostenbesparing: Uitbesteden kan kosten besparen door efficiëntieverbeteringen en het vermijden van de noodzaak om intern gespecialiseerd personeel aan te nemen en op te leiden.
  • Compliance: Wij zorgen ervoor dat jouw antivirusstrategie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving, wat essentieel is voor naleving en databeveiliging.

Deze voordelen zorgen voor een robuustere, efficiëntere en veiligere IT-omgeving.

Wat is uw wens?

Vaak komt de vraag voor een goede antivirus oplossing na een slechte ervaring. Wat verwacht u precies van een antivirus oplossing voor uw organisatie?

Hardware inventarisatie

Om een goed voorstel te doen voor uw antivirus behoefte is een inventarisatie van uw hardware essentieel. Welke devices wilt u beveiligen?

Toepassen

Als laatste stap wordt de software geïnstalleerd, getest én richten wij de monitoring van uw antivirus toepassingen in.

Van Antivirus oplevering tot dagelijkse controles...

Om antivirussoftware op werkplekken en servers van klanten te installeren, beginnen wij met het evalueren en selecteren van de meest geschikte antivirusoplossing op basis van de specifieke behoeften van de klant.

Vervolgens wordt een gedetailleerd implementatieplan opgesteld om de installatie efficiënt en met minimale verstoringen uit te voeren. Nadat de benodigde toestemming en toegang tot de systemen van de klant zijn verkregen, wordt de antivirussoftware geïnstalleerd en geconfigureerd volgens best practices.

De installatie wordt grondig getest om te verzekeren dat de software correct functioneert. Tot slot bieden wij doorlopend onderhoud en ondersteuning, inclusief regelmatige updates en monitoring.