Support Contact

Netwerk & Infrastructuur

Dé kracht achter uw netwerk

LanSolutions uw beheerder van uw Netwerk-infrastructuur

Uw netwerk is zo sterk als de zwakste schakel. Wij leveren en monitoren uw netwerk en uw internet verbinding pro-actief, zodat verrassingen tot de verledentijd behoren. Met onze monitoring zien wij in een oogwenk hoe uw verbinding functioneert. Vanwege alle ervaringen waar wij overbeschikken, kunnen wij uw netwerk en internet verbinding helemaal naar wens aanpassen.

Ontdek de kracht van connectiviteit met onze VDSL- en glasvezelverbindingen. Of u nu kiest voor snel VDSL of de ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel, wij bieden de ideale lijnen voor uw behoeften, voor naadloze online ervaringen.
Stap binnen in de wereld van moeiteloze connectiviteit via onze state-of-the-art wifi-faciliteiten. Geniet van razendsnelle, betrouwbare en veilige draadloze verbindingen. We brengen u een naadloze online ervaring, of u nu aan het werk bent of ontspant, altijd en overal.
Ontdek onze krachtige routers en firewall-oplossingen. Wij bieden geavanceerde technologieën om uw netwerk te beheren en te beschermen. Van naadloze connectiviteit tot robuuste beveiliging, wij leveren de tools om uw digitale omgeving optimaal te benutten.
Betrouwbare netwerkprestaties komen tot leven met onze switching-oplossingen. Van soepele datadoorvoer tot naadloze connectiviteit, wij bieden geavanceerde switches die uw netwerkverkeer efficiënt en veilig beheren, waardoor uw bedrijf soepel kan opereren.