Support Contact

VoIP Telefonie

Voice Over IP

Met VoIP wordt het mogelijk om spraak en data te combineren. Daarmee creëren wij uw telefonie wensen vertaalt naar een eigen VoIP telefooncentrale

U bent een bedrijf. Bedrijven bellen graag, en willen graag gebeld worden. Tegenwoordig kunnen we bellen via het internet. Dit noemen we VoIP. Ook bij LanSolutions zit u goed voor uw VoIP. Wij bieden telefooncentrales, nummers en bel plannen aan.  Zowel zakelijk als mobiel. Wij hebben mogelijkheden genoeg.

VoIP Cloud staat voor Voice over Internet Protocol, een communicatietechnologie die spraak- en multimediaberichten via internet mogelijk maakt. Als LanSolutions kunnen we klanten ondersteunen door hen te helpen met de implementatie, configuratie en optimalisatie van VoIP Cloud-oplossingen voor naadloze en kosteneffectieve communicatie.

Als Lansolutions bieden wij VoIP-ondersteuning, waarbij we klanten helpen bij de implementatie, configuratie, en het oplossen van problemen met Voice over Internet Protocol (VoIP)-diensten. We staan klaar om technische assistentie te bieden en ervoor te zorgen dat hun communicatiesystemen efficiënt en betrouwbaar werken.

VoIP voor iedereen

Met Voice over Internet Protocol bel je over internet. Wel zo makkelijk én goedkoop !

VoIP devices

Belt u liever met Softphones of met, dect-toestellen of met bureautoestellen? Alles is mogelijk met VoIP!

Belplan

Een simpel belplan of een ingewikkeld belplan? Iedere organisatie vraagt om een eigen situatie. Geen enkel probleem!