Support Contact

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint niet meer weg te denken

Microsoft SharePoint is een webgebaseerd platform dat ontworpen is om organisaties te helpen bij samenwerken en informatie te delen. Het biedt een centrale locatie voor documentbeheer, samenwerkingsfunctionaliteit, communicatie en geavanceerde zoekmogelijkheden. SharePoint biedt ook de mogelijkheid om aangepaste oplossingen te creëren, waardoor het een krachtig en veelzijdig hulpmiddel voor bedrijven is. Het is ontworpen om samenwerking en informatiedeling tussen teams te bevorderen en de productiviteit te verhogen.

Op welke manier kan Microsoft SharePoint u helpen efficiënter en veiliger te werken?

Microsoft SharePoint biedt uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking en informatiebeheer binnen een bedrijfsomgeving. Het stelt teams in staat om intranet-sites te creëren voor interne communicatie en kennisdeling. Documenten kunnen worden opgeslagen en beheerd in centrale bibliotheken, waarbij versiebeheer en toegangslimieten ervoor zorgen dat informatie actueel en beveiligd blijft.

Met SharePoint kunnen organisaties aangepaste workflows en automatiseringen opzetten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het platform ondersteunt de integratie van zakelijke applicaties, zoals CRM- en ERP-systemen, en biedt krachtige zoek- en analysemogelijkheden. Teams kunnen gezamenlijk aan projecten werken, met tools voor het delen van bestanden, het instellen van taken, en het volgen van voortgang.

Binnen een bedrijfssituatie kunnen medewerkers SharePoint gebruiken om documentatie te centraliseren, interne kennis en best practices te delen, en gezamenlijke projecten te beheren. Het platform ondersteunt ook externe samenwerking door veilige toegang tot informatie voor partners en klanten te faciliteren. Door SharePoint te integreren in de dagelijkse werkprocessen kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen, communicatie verbeteren en een gestructureerde en veilige werkomgeving creëren.

Wat zijn uw wensen?

Waarom zou u graag met Micrisoft Sharepoint aan de slag willen? Sluit alles perfect aan bij uw wensen?

Inventariseren

Wij denken met u na over de verschillende Sharepoint sites en de toepassingen hiervan binnen uw organisatie

Uitleg en toepassen

Wanneer de inrichting van de Sharepoint sites is gerealiseerd start de uitleg van de toepassingen en het beheer binnen uw organisatie

De integratie van Microsoft Sharepoint binnen uw organisatie

Wij verzorgen wij een naadloze integratie van Microsoft SharePoint binnen uw organisatie. We starten met een uitgebreide evaluatie van uw behoeften en huidige processen om een op maat gemaakte SharePoint-omgeving te ontwikkelen. Onze experts configureren intranet-sites, documentbibliotheken en workflows, en migreren uw bestaande data naar SharePoint.

Na de oplevering zorgen wij voor een uitleg aan uw team om hen vertrouwd te maken met de nieuwe tools en zorgen voor voortdurende ondersteuning. U profiteert van verbeterde samenwerking, efficiënter documentbeheer, en een centrale hub voor informatie en projectmanagement, wat de productiviteit verhoogt en interne communicatie optimaliseert.