Support Contact

Teams

Microsoft VoIP. De mogelijkheden zijn oneindig!

VoIP bellen met Microsoft Teams biedt een geïntegreerde communicatieoplossing voor bedrijven, waarbij spraakoproepen via internet worden uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om traditionele telefoonlijnen te vervangen en te profiteren van een uniform platform voor chat, videovergaderingen en telefonie.

Microsoft Teams ondersteunt functies zoals gespreksroutering, voicemails, en conferentiegesprekken, waardoor teams efficiënter kunnen samenwerken en communiceren. Door integratie met Microsoft 365 en andere bedrijfsapplicaties, biedt Teams een centrale hub voor zowel interne als externe communicatie, wat de productiviteit en flexibiliteit binnen organisaties verhoogt.

Intregeer Microsoft Teams VoIP met andere Microsoft producten

De integratie van Microsoft Teams VoIP met andere Microsoft-producten biedt een naadloze en efficiënte communicatie-ervaring. Door integratie met Microsoft 365, zoals Outlook, SharePoint en OneDrive, kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen e-mail, documenten en vergaderingen. Teams ondersteunt ook de synchronisatie van contacten en agenda’s, wat het plannen en beheren van oproepen en vergaderingen vereenvoudigt.

Met Power BI kunnen gebruikers data-analyses en rapportages direct binnen Teams uitvoeren, terwijl Power Automate helpt bij het automatiseren van repetitieve taken. Deze integratie zorgt voor een gecentraliseerde werkplek, waar communicatie, samenwerking en productiviteitstools samenkomen, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en beter verbonden zijn.

Het begint met uw wens

Wilt u alleen bellen met Microsoft of integreert u alle Microsoft applicaties meteen mee?

Wij denken met u mee

Ziet u door de bomen het Microsoft bos niet meer? Vrees niet… wij denken met u mee over verschillende oplossingen

Testen en Opleveren

Voor u aan de slag gaat met Microsoft VoIP via Teams testen we uitvoerig of alles werkt conform uw wensen

Ervaar zelf de voordelen van Microsoft VoIP

Bij het implementeren van Microsoft VoIP binnen uw organisatie verzorgen wij een naadloze overgang naar een moderne communicatiewijze. We beginnen met een grondige analyse van uw huidige systeem en behoeften. Vervolgens configureren en integreren we Microsoft Teams VoIP met uw bestaande Microsoft 365-omgeving, inclusief Outlook en SharePoint.

We zorgen voor de installatie van benodigde hardware en software, en migreren uw telefoonlijnen en contacten naar het nieuwe systeem. Na de installatie bieden wij training en ondersteuning aan uw medewerkers om hen vertrouwd te maken met de nieuwe functies. Onze service omvat ook continue ondersteuning en onderhoud om een probleemloze werking te garanderen.