Support Contact

Microsoft 365 Licentie

Productief op elke locatie

Ontdek hoe Microsoft 365 uw bedrijf kan helpen kosten te verkleinen en werknemers de mogelijkheid te bieden om altijd en op elke locatie te werken.

Met de producten van Microsoft kunt u feiloos de cloud in. De licenties zijn totaal custom aan te passen naar wens en te schalen naar uw bedrijf. LanSolutions bied de mogelijkheid om te kiezen voor Office 365 vanwege het makkelijke gebruiksgemak. Iedereen kent de pakketten Word, Excel, Powepoint. Deze pakketten zijn zeer makkelijk te kiezen om te gebruiken. En voor een scherpe prijs.

Ontdek Microsoft 365 – Exchange Plan bij ons. Wij bieden professionele licenties voor een naadloze Office-ervaring. Met Exchange Plan krijgt u geavanceerde e-mailmogelijkheden, gedeelde agenda’s en contactbeheer, waardoor uw team efficiënter kan samenwerken en uw bedrijf succesvol kan groeien.
Kies voor het Microsoft 365 – Business Plan bij ons. Profiteer van complete Office-toepassingen, cloudopslag en samenwerkingstools om uw bedrijf te stimuleren. Met geavanceerde beveiliging en flexibele opties kunnen we uw zakelijke behoeften perfect ondersteunen.
Maak gebruik van het Microsoft 365 – Enterprise Plan dat we aanbieden. Optimaliseer uw bedrijfsprestaties met uitgebreide Office-apps, geavanceerde beveiliging en samenwerkingstools. Profiteer van schaalbare oplossingen en verbeterde productiviteit voor uw groeiende onderneming.
Ontdek de kracht van Microsoft 365-applicaties bij ons. Met een breed scala aan professionele tools, zoals Word, Excel, PowerPoint en meer, kunt u efficiënt werken, samenwerken en uw creativiteit maximaliseren voor optimale zakelijke resultaten.

Oplossingen

Microsoft 365 biedt oplossingen voor elke situatie. Standaard of Maatwerk, Microsoft 365 heeft het!

In de cloud

Of het gaat om Exchange (e-mail), data, telefonie of beveiliging. Aanschaf van hardware is met Microsoft 365 is vaak niet meer nodig.

Snel schaalbaar

Uitbreiding of inkrimpen? Met Microsoft 365 diensten schaalt u licenties makkelijk op of terug.